veilige website Golven die opspatten

Ook een website is eens in de zoveel tijd aan vervanging toe. Maar wanneer is dat?

1. Website is verouderd
Is je site al lange tijd niet veranderd dan is de site waarschijnlijk gedateerd en werkt niet meer naar behoren. Websitebezoekers zullen daarom weg klikken. Een aantrekkelijke website die naar behoren werkt zorgt dat een bezoeker langer op jouw site blijft en eventueel tot actie komt of contact opneemt.

2. Eigen content niet zelf kunnen beheren.
Door regelmatig de content te veranderen en aan te vullen blijft jouw website voor de bezoeker interessant en zal Google de site meer waarderen en dat zorgt ervoor dat de website beter vindbaar is. VisualXXPression kan dit voor je doen maar als je bijvoorbeeld een blog bijhoudt kan het wenselijk zijn dit zelf te beheren. WordPress is daarvoor uitermate geschikt, daarom ook maakt VisualXXPression sites in WP.

3. Website is niet responsive
Meer dan de helft van het internetverkeer gaat via de mobiele telefoon of tablet, daarom is een responsive site een must. Een responsive site betekent dat de website op een mobiele telefoon bekeken kan worden. Is jouw site niet responsive dan is hij echt aan vervanging toe.

4. Geen SSL certificaat en HTTPS
Het is voor bezoekers steeds belangrijker om te weten of ze zich op een veilige site bevinden. Een beveiligde website is te herkennen aan het groene slotje.
Chrome, de webbrowser van Google, gaat websites zonder veilige HTTPS-verbinding vanaf juli 2019 actief markeren als onveilig.

Dus is jouw site aan vervanging toe? Dan kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!
Lees in deze blog waarom goed onderhoud aan een website van belang is.
Lees in deze blog meer over het belang van een SSL certificaat en HTTPS.

Als designer wil je de wereld een beetje mooier maken.

Laat je reactie achter in het commentaarveld onder de blog