Ibiza. zonsondergang op Ibiza

We’re going to Ibiza. Back to the island. Een weekje Ibiza, een Spaans eiland, behorend tot de Balearen. De Catalaanse naam is Eivissa, Ibiza is de Castiliaanse naam.

Het eiland heeft een uitstraling, een bepaalde levenswijze, iets dat bijna ongrijpbaar en ondefinieerbaar is. Iets dat is voortgekomen uit de hippiecultuur. Flower-power en het vrije Ibiza gaan goed samen. De hippiemarkt was voor mij dan ook een must. De oudste hippiemarkt in Es Canar heb ik al bezocht. Natuurlijk is dit inmiddels een toeristische attractie geworden maar evengoed worden er zelfgemaakte spullen zoals sieraden verkocht. Ik heb weer een hoop ideeën opgedaan voor mijn eigen sieradenlijn, XXP-Sieraad.

Ibiza heeft prachtige baaien,  je hoort de golven tegen de rotsen stuk slaan en het strand oprollen. heel rustgevend. Tegelijkertijd geeft het eiland je een boost energie. De zon, de vriendelijke mensen en het heerlijke eten helpen hier aan mee.

Ik geniet nog even door op dit party-eiland maar ben al wel aan het bedenken dat na een site gemaakt te hebben met Italië als thema, een site te maken voor bijvoorbeeld een reisbureautje hier op Eivissa natuurlijk wel geweldig zou zijn….

Fly me high, Ibiza sky

Als designer wil je de wereld een beetje mooier maken.


Laat je reactie achter in het commentaarveld onder de blog