Geen ZEE te hoog

ZEE
Geen zee te hoog (= niets is onmogelijk)

Zelfstandig naamwoord

zee v/m

  1. (aardrijkskunde) een uitgestrekt oppervlak zoutwater dat het grootste deel van de aarde bedekt
  2. (figuurlijk) overstelpende hoeveelheid, zeer grote massa.

Een zee is een grote hoeveelheid water die in verbinding staat met andere zeeën en/of oceanen. In tegenstelling tot een oceaan, heeft een zee een bodem die bij een continentale plaat hoort. Het water in zeeën is constant in beweging.


BEWEGING
Juist die beweging is waarom ik van de zee houd. De eb en vloed beweging, het af en aan rollen van het zilte water houdt voor mij een eeuwige rust in. Een rust die me stil maakt. Zeestromingen gaan eindeloos door, iedere dag heen en weer, al eeuwen lang.


HET GELUID & DE GEUR
Het geluid van de zee, het rollen van golven als een belofte dat alles goed komt, dat maakt het ruisen van de zee zo bijzonder.
Evenals de typische zeelucht, voor mij de lucht van vrijheid.

Eigenlijk is zeewater geurloos. De geur die door iedereen is gekend komt enerzijds door bacteriën en anderzijds door algen. Het gas dat voortkomt uit bacteriën die dode algen, plankton en zeewier opeten, is de belangrijkste factor om tot de zeegeur te komen.
Belangrijke factor voor de zeegeur zijn de algen. Hoe minder algen er in de zee zitten, hoe minder de zee ruikt. Dat verklaart waarom de Noordzee veel meer ruikt naar de zee dan de Middellandse Zee.


VISUALXXPRESSION
De zee is oneindig, in alle facetten. Het is dan ook niet voor niets dat de zee op de website van VisualXXPression overal terug komt, in woord en beeld: Geen grens te ver geen zee te hoog, VisualXXPression creëert een zee van mogelijkheden. VisualXXPression is dan ook de beste partij om mee in zee te gaan.

 

Als designer wil je de wereld een beetje mooier maken.

 

 Laat je reactie achter in het commentaarveld onder de blog