Mooie verzameling  designer bags

“Ik heb niet te veel tassen, ik heb te weinig kastruimte” is iets wat veel vrouwen zullen herkennen. Een Walk In Closet met genoeg ruimte voor je kleding, schoenen en designer bags: de ultieme droom.

Ik ben dól op mooie tassen én op bijbehorende ‘small leather goods’. En het liefst bij elke tas een bijpassende wallet. Het gaat mij bij een goede tas om de vormgeving/design, de uitstraling en het materiaal. Maar vooral om het gevoel dat een tas je kan geven. Goede designer bags complementeren je outfit.
Grote tote bags vind ik fijn maar soms draag ik ook een kleiner tasje of een clutch. De kleuren zwart, cognac of poeder roze zijn veruit populair en toch doet een tas in een uitgesproken kleur het ook heel goed. Maar ook hier weer draait voor mij alles om vormgeving, kleur en uitstraling: een goed geheel.

Hoewel ik heel zuinig ben op mijn tassen houd ik van een tas die ‘leeft’, waardoor ik van een pre loved exemplaar ook heel blij word. Maar ik heb dan ook een echte tassentic . Voor mooie pre loved tassen klik hier.

Heel stiekem zou ik best eens zo’n waanzinnige designer bag willen ontwerpen…

Als designer wil je de wereld een beetje mooier maken.

Reageren