Kleur bekennen

BLACK SMOKE
Black is the new orange. Of eigenlijk het nieuwe wit. Daar waar onze muren al jaren wit waren hebben we nu een muur in de woonkamer Black Smoke, evenals een muur in de (open)keuken. In plaats van de ruimte optisch kleiner te maken lijkt het juist ruimer, het creëert diepte.

De witte kast komt tegen het zwart echt tot zijn recht, en is nu echt een eyecatcher met het witte brocante serviesgoed.


EN DOORRR
Nu ik zag hoe goed zwart het doet in je interieur wilde ik meer zwart. Zwart hoort ook bij een industriële look. En dus maakte ik de radiatoren in de woonkamer Black Smoke en ook de radiator in de hal moest er aan geloven. En ach, ik was toch bezig, ook de binnenkant van de badkamer deur werd mat zwart.

TRAP
De trap kreeg strakke, spierwitte muren en mijn zoon kwam met het idee om de trapleuningen van stijgerpijpen te maken in, jawel, zwart. Echt rete stoer!
Over een paar dagen komt de donker grijze bekleding op de treden. En vinken we de hal / trap ook af.


NIET TE STOPPEN
De walk-in room is ook zo goed als klaar. Dus mijn volgende project is het toilet beneden. Ik zit vol ideeën. De deur is in elke geval al geschilderd, zwart natuurlijk. De woonkamer heeft een industriële zwarte stalendeur met 3 grote ramen waardoor we de toiletdeur vanuit de woonkamer zien. Ik moet eerlijk zeggen het maakt het wel een geheel.

En daarna is het klaar. Of zal ik toch de zolder gaan aanpakken? Ik ga er immers weer mijn werkplek van maken…..

Lees hier in mijn eerste , tweede en derde blog over de verbouwing

 

Als designer wil je de wereld een beetje mooier maken.

 

 Laat je reactie achter in het commentaarveld onder de blog