Zon weerspiegeld in de de zee bij Gümüslük, Bodrum
Het is al weer jaren geleden dat ik per toeval een paar dagen in Gümüslük, Bodrum terecht kwam. Ik werd meteen verliefd op de ontspannen, niet-toeristische eenvoud. Een ongedwongen stukje paradijs. Puur en gastvrij was de accommodatie waar ik verbleef.

Sindsdien ben ik elk jaar wel te vinden in Bodrum en natuurlijk ga ik dan altijd even naar Gümüslük. Dit jaar zat ik in Turgutreis, vlak naast Gümüslük. Heerlijk nog een weekje genieten van de najaarszon. De zon wisselde af met regen en bewolking, maar hé het was eind september/begin oktober.

Vanaf de steiger was het uitzicht op zee werkelijk prachtig. De zon strooide zilver op de zee en maakte de mooiste tinten blauw in de lucht. Mooie kleuren om voor een logo te gebruiken, fris en sprankelend. Ik sla het beeld op en ooit gebruik ik het in een ontwerp/design.

Als designer wil je de wereld een beetje mooier maken.

Reageren